De Vroedt & Thierry beschikt over
jarenlange expertise

AMBITIE

De Vroedt & Thierry ondersteunt opdrachtgevers op professionele, efficiënte en doeltreffende wijze. We werken met creatieve oplossingen op het terrein van leadership consultancy en executive search , beschikken over jarenlange kennis van het vak en maken gebruik van ons zeer uitgebreide (inter)nationale netwerk.

Oplossingen voor voorspellen van toekomstig succes

In de loop der jaren hebben wij diepgaand inzicht verkregen in selectieprocessen. Bovendien volgen we de ontwikkelingen op het gebied van artificiële intelligentie op de voet en zetten wij geavanceerde digitale middelen in, waarmee we in staat zijn om de bevindingen uit het selectietraject te verifiëren. We reiken oplossingen aan om de voorspelling van toekomstig succes van kandidaten te verbeteren en de prestaties van onze opdrachtgevers positief te beïnvloeden.

De uitdaging: technologie en digitalisering

De wereld wordt steeds mondialer, digitaler en veranderlijker. De snelheid van technologische veranderingen is niet lineair, maar exponentieel. Als gevolg van technologische ontwikkelingen wordt de levenscyclus van business modellen korter en hebben bedrijven die niet voortdurend innoveren een significant kortere levensduur.

Toekomstbestendig maken van organisaties

De impact van technologie en digitalisering op bedrijven is enorm. Om het voortbestaan te kunnen garanderen, zijn veranderingsbereidheid en aanpassingsvermogen essentieel. Echter, bedrijven kunnen alleen toekomstbestendig worden door de mensen die er werken. De oplossing hiervoor wordt onder andere geboden door de inzet van ‘agile talent’ (toekomstbestendig en wendbaar).

De oplossing: agile talent

Door middel van ‘agile talent’ kunnen bedrijven inspelen op de sterk veranderende omgeving en het hoofd bieden aan de uitdagingen van de toekomst. De Vroedt & Thierry bezit als leadership consultancy en executive search bureau actuele expertise op dit vlak. Een reflectie hiervan zijn onze boeken, waaronder het recent verschenen ‘Agile talent, 9 cruciale stappen bij de selectie van het toptalent van morgen’, en onze columns en publicaties.

MEER INFORMATIE OVER AGILE TALENT?

We vertellen het u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.