Health

Health

health-2

Health

De zorg is een bijzondere sector om in te werken. Mensen met passie en een grote mate van betrokkenheid. De zorg staat ook voor grote uitdagingen, want goede zorg is kostbaar en wordt voor ons allemaal de komende jaren te duur: nu al besteden we jaarlijks meer dan €100 mrd aan die zorg en zijn goed gekwalificeerde professionals nauwelijks meer te vinden. Digitalisering in de zorg is dus een ‘must’. Een transitie moet worden ingezet. De overheid, zorgverzekeraars, Zorginstituut NL, NZa, zorgaanbieders, allen zijn ze overtuigd van de noodzakelijkheid van die transitie. Dat dit veel van toekomstige bestuurders gaat vergen is evident: het vraagt om nieuw leiderschap, nieuwe visies, nieuwe verbindingen en nieuwe perspectieven. Het doorbreken van oude ‘silo’s’, muren, patronen en plafonds.

Om tegemoet te komen aan die veranderende vraag in de zorg, hebben wij besloten onze kennis en kunde, onze passie voor het plaatsen van de beste mensen aan de top van bedrijven en instellingen in te zetten voor de zorg. Ons zeer ervaren zorgteam, gepokt en gemazeld op bestuurlijk niveau in de zorg is de beste garantie om de juiste bestuurders en toezichthouders bij uw organisatie aangesteld te krijgen.

De eigen bestuurlijke ervaring maakt dat we voor elke vacature de beste ‘match’ kunnen maken. En daarna zorgen we desgewenst voor een succesvolle ‘onboarding’ van de gekozen kandidaat.

Meer informatie over onze signatuur en werkwijze vindt u hier.

Contact:
Kees Donkervoort
Mirjam Speelmans
Ralf Knegtmans
Gabriëlle van Heteren

Meer informatie over onze specifieke sectorexpertise en wat wij hierin voor uw organisatie kunnen betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Start typing and press Enter to search