Bij de Vroedt & Thierry ligt de nadruk
op creativiteit en kwaliteit

SAMENWERKING

Al sinds de oorsprong van De Vroedt & Thierry ligt in de dienstverlening de nadruk op creativiteit en kwaliteit. De Vroedt & Thierry werkt daarom enerzijds alleen met partners en consultants, die bewezen ervaring hebben in het leiden of besturen van een bedrijf. Anderzijds is het een vereiste dat onze medewerkers oprecht geïnteresseerd zijn in de ambities, drijfveren en persoonskenmerken van de talenten en cliënten in ons netwerk.

Het DNA van onze medewerkers

De medewerkers van De Vroedt & Thierry verdiepen zich intensief in de business case en context van uw organisatie. Op basis van competenties, drijfveren en persoonskenmerken van potentiële kandidaten wordt beoordeeld of een kandidaat zich kwalificeert voor de betreffende rol. In deze werkzaamheden mag een van nature nieuwsgierige en open houding niet ontbreken. Dit is een randvoorwaarde om in dit vak succesvol te zijn en om bij De Vroedt & Thierry te kunnen werken.

Relatie met kandidaten en opdrachtgevers

Kenmerkend voor de relatie met opdrachtgevers en kandidaten zijn gelijkwaardigheid en wederkerigheid. Dit betekent dat wij zelf het talent aan boord moeten hebben om scherp in te kunnen spelen op de veranderende marktomstandigheden van onze cliënten. Bovendien is het van groot belang dat wij in staat zijn om het talent dat daarbij past op objectieve en gevalideerde wijze te selecteren (zie hiervoor de pagina executive search).

MEER INFORMATIE OVER SAMENWERKEN?

We vertellen het u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.