Francine DupuitsAssociate partner

Francine Dupuits heeft ruime ervaring in executive search. Zij startte eind jaren ‘90 bij Cap Gemini. Geïnspireerd door het vooruitstrevende HR-management, werd een stevige basis gelegd op het gebied van recruitment en HR. Zij pikte daar inhouse zowel de praktische kanten van inspirerende leiders op, als ook de theoretische achtergrond via interne opleidingen en de opleiding P&O aan de Hogeschool Utrecht. Na een assignatie van 1,5 jaar bij Cap Gemini University in Parijs, stapte zij over naar de bureaukant: een gerenommeerd Amsterdams headhunterskantoor waar Francine als senior consultant de ‘fijne kneepjes’ van het vak verder ontwikkelde. In de jaren daarna combineerde zij executive search opdrachten, zowel als zelfstandige als in samenwerking met derde partijen, met interim activiteiten van uiteenlopende aard.

Francine heeft ervaring met management-, directie- en specialistische posities binnen onder andere de financiële, juridische, IT-, vastgoed- en consultancysector. Van (inter)nationale corporates, Big 4 kantoren, tot middelgrote en PE/VC bedrijven. Zij staat daarbij voor flexibiliteit, snelheid, creativiteit, integriteit en commitment, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Francine Dupuits heeft zich in 2021 aangesloten bij de Vroedt & Thierry vanwege deze gedeelde kernwaarden en het feit dat vakmanschap hier hand in hand gaat met innovatieve technieken en ‘the eagerness to know more’.

De visie van Francine
“De wereld wordt steeds meer gekenmerkt door één constante en dat is verandering. Ook de arbeidsmarkt en het bedrijfsleven zijn daaraan onderhevig. Mensen moeten steeds sneller kunnen schakelen om alle veranderingen en vernieuwingen bij te houden, laat staan deze te kunnen sturen of voor te zijn. Ik vind aanpassingsvermogen (AQ) daarbij een van de belangrijkste succesfactoren. Prof. L.C Megginson heeft dit raak samengevat uit Darwin’s Origin of Species: “It is not the most intellectual of the species that survives; it is not the strongest that survives; but the species that survives is the one that is able best to adapt and adjust to the changing environment in which it finds itself.”

De continue veranderingen in bedrijven en functies vergen ook voor ons een grotere creativiteit dan voorheen om tot de beste match te komen. Daarnaast spelen diversiteit in ideeën en achtergrond een steeds grotere rol, ook in het bedrijfsleven. Voor mij betekent dat verder kijken dan een cv, ervaringen en prestaties uit het verleden. Het vraagt vooral oprechte interesse in persoonlijke eigenschappen, (intrinsieke) drijfveren, strategie, (actuele) context, verscheidenheid en een werk- en denkwijze voorbij het voor de hand liggende. Die benadering, verdieping én het kunnen maken van de ultieme match tussen mens en business, vind ik onverminderd boeiend.”

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Start typing and press Enter to search