Harriet KatsmanConsultant

Harriet Katsman

Harriet Katsman studeerde af aan de Hotelschool te Leeuwarden. Ze begon haar carrière binnen de hotellerie als Sales Manager en werkte onder andere voor het Okura Hotel, voordat zij zich richtte op het vak van arbeidsbemiddeling. Ze werkte daarna een aantal jaar als Consultant bij verschillende bureaus en als Senior Recruiter aan de corporate kant voor zij de overstap naar Executive Search maakte.
Harriet is iemand die erg thuis is om in de breedte te searchen en op verschillende niveaus. Haar oprechtheid en interesse in mensen zorgen er voor dat zij hen snel weet te doorgronden. Ze is door haar achtergrond, leervermogen en nieuwsgierigheid in staat de uitdagingen van organisaties tot in de haarvaten te begrijpen. Dit is haar vertrekpunt om opdrachtgever en kandidaat bij elkaar te brengen. Door haar natuurlijke en open benadering is Harriet een betrouwbare adviseur voor zowel kandidaten en opdrachtgevers.
Klanten ervaren Harriet als iemand die in staat is snel een organisatie te doorgronden en die alles doet om het beste resultaat voor haar opdrachtgevers te bereiken. Hierbij is zij flexible, sensitief en prettig om mee te werken.

DE VISIE VAN HARRIET

“In mijn werk heb ik zelf ervaren en om me heen gezien hoe belangrijk het is om een functie te hebben die bij je past. Een functie waarin een beroep wordt gedaan op je talenten en capaciteiten en waarbij je het gevoel hebt dat je je professioneel en persoonlijk en desgewenst ook hiërarchisch kunt ontwikkelen. Het is mijn doel om te zorgen voor een zo goed mogelijke match tussen de opdrachtgever en positie enerzijds en de kandidaat anderzijds, waarbij ik rekening houd met de belangen en wensen van beiden.”