Jacques KuyfPartner

Jacques Kuyf is naast zijn executive search activiteiten actief als strategisch adviseur en toezichthouder. Hij heeft een brede achtergrond in onder meer de corporate-, marketing- en mediawereld. In de jaren ’90 leidde hij marketing- en reclameadviesbureau FHV/BBDO en was hij (tot 2005) CEO van BBDO Nederland. Vervolgens was hij tot 2014 CEO van de FD Mediagroep. In die periode stond hij aan het hoofd van een onderneming die als een van de eerste de transitie maakte van een analoog naar digitaal multimediaal uitgeefbedrijf (met onder meer de merken Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en Company Info). De afgelopen jaren was Kuyf onder meer ook branchevoorzitter van NDP Nieuwsmedia en tot 2016 CCO van Stage Entertainment (tot aan de verkoop aan CVC Capital Management).

Hij combineert nu zijn bestuurlijke, strategische en conceptuele kennis om zowel complexe organisatorische als commerciële vraagstukken aan te sturen. Hij is sinds 2017 partner bij De Vroedt & Thierry. Jacques Kuyf richt zich met name op de sectoren familiebedrijven, financiële instellingen, retail & FMCG en telecom, media & entertainment.

De visie van Jacques
‘Geen business case is nog stabiel. De wereld is onderhevig aan grote technologische, maatschappelijke, geo-politieke en bestuurlijke verandering.  Dat vereist zowel van het management als van de toezichthouders dat ze een strategie hebben die toekomstbestendig is. Het wordt steeds crucialer dat organisaties ‘agile’ talent aan zich weten te binden, waardoor wendbaar, alert en toekomstgericht gehandeld kan worden. Dat vereist ook (vak)specialisten en management professionals die het einddoel in het vizier weten te houden. Binnen directies, raden van bestuur en commissarissen is het cruciaal dat talent, diversiteit en professionaliteit hand in hand gaan. Ook binnen een professionele organisatie als De Vroedt & Thierry zijn digitale technieken behulpzaam, aanvullend aan de waarneming van partners en consultants, om de voorspellende waarde van de effectiviteit van een potentiele kandidaat te verkrijgen. Echter wanneer de strategie scherp is als ook de context helder is van waaruit een kandidaat geacht wordt te gaan werken, is het selectieproces, vanuit mijn achtergrond en ervaring, nog doelgerichter te realiseren.’

 

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Start typing and press Enter to search