Miriam van EgmondOffice Manager

  MIRIAM VAN EGMOND

  Alvorens bij De Vroedt & Thierry te werken was Miriam van Egmond zowel werkzaam in het bedrijfsleven als in het publieke domein. Zij studeerde, werkte (onder ander als tolk vertaler voor Terp Hill & Knowlton) en woonde bijna 5 jaar in Madrid.

  Inmiddels werkt Miriam al weer 9 jaar voor De Vroedt & Thierry. Als office manager vervult zij een spilfunctie binnen het kantoor. “Het aantrekkelijke aan deze baan is het zeer afwisselende karakter ervan. Ik fungeer in veel gevallen als de persoonlijke schakel tussen de kandidaten en de opdrachtgevers. Gezien het segment waarin wij werken en de aard van het werk is een grote mate van vertrouwelijkheid en persoonlijkheid essentieel. Daarnaast moet je op deze positie ook gevoel hebben voor verhoudingen”.

  DE VISIE VAN MIRIAM

  “Hoewel ons vak in toenemende mate internationaler wordt en de digitalisering ook impact heeft, is de persoonlijke manier van werken van De Vroedt & Thierry in mijn ogen nog onverminderd relevant. Ik geloof in een mooie balans tussen vergaande automatisering van processen en het persoonlijke contact met onze cliënten. Onze partners en consultants zijn voor een groot deel van de tijd actief aan de voorkant van onze dienstverlening. Ik zorg ervoor dat de backoffice goed en soepel functioneert.“

  Vul hier uw zoekopdracht in

  IreneMarilijn Boumeester