Mirjam SpeelmansAssociate partner Health

Mirjam Speelmans staat positief in het leven. Ze is optimistisch, veelzijdig, kritisch en een sterke verbinder. De thema’s ‘leiderschap’, ‘ontwikkeling’ en ‘groei’ staan al haar gehele loopbaan centraal. Naast haar rol bij De Vroedt & Thierry Health waar zij zich bezighoudt met het vinden en begeleiden van (aankomende) bestuurders en toezichthouders in de zorg, is zij actief in het vormgeven van leiderschapsprogramma’s en diverse leergangen gericht op de bestuurders van de toekomst. Daarnaast is zij werkzaam als coach en begeleidt zij zowel teams als individuen.

Mirjam heeft een technisch/commerciële achtergrond en is haar loopbaan gestart als managementtrainee. Zij heeft veel ervaring opgedaan in diverse managementposities waaronder bij Shell en ABN AMRO. Ruim 9 jaar is zij actief geweest bij Boer & Croon; in haar rol als partner heeft zij haar expertise opgebouwd door het runnen van de business unit Young Executive Management en de talentmanagement- en leiderschapspraktijk. Sinds 2015 heeft zij haar eigen praktijk opgebouwd gericht op de ontwikkeling van teams- en individuen, is zij docent aan de Coach the Coach opleiding, de leergang Succesvol Besturen van Ziekenhuizen bij het Sioo en De Opstap, een opleiding voor aankomende bestuurders in de langdurige zorg (i.s.m. De Baak). In 2015 publiceerde zij als coauteur het boek ‘Appeltaart voor managers: recepten om te coachen’.

De visie van Mirjam
‘Meer kunnen dan tot nu toe gedacht’ is een motto waar Mirjam bijzonder veel waarde aan hecht en zich graag voor inzet. Teams en individuen faciliteren en begeleiden op die vraagstukken die ertoe doen. Een goede match is in haar optiek ook niet gestoeld op puur en alleen ervaring. Drive, ambitie, vertrouwen en de wil om te leren en je ook te kunnen aanpassen zijn in haar ogen dé ingrediënten voor een duurzame match. Wanneer de ervaring ontbreekt maar er wel de wil is om het te laten slagen leert de ervaring dat dit dé ingrediënten zijn voor succes. Mirjam zet zich in om juist ook aankomende bestuurders in de zorg in positie te brengen.

Before you are a leader, success is all about growing yourself. When you become a leader, success is all about growing others – Jack Welch

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Start typing and press Enter to search