Nancy KoledaDirector Recruitment & Leadership Consultancy

Nancy Powers Koleda

Nancy Powers Koleda is geboren en getogen in Washington DC (USA). Ze studeerde af met een bachelors in Antropologie en Sociologie aan de Randolph Macon Womans College in Virginia. Ingegeven door haar passie voor andere culturen, heeft Nancy in 2000 de kans gegrepen om naar Nederland te komen om haar professionele carrière voort te zetten. Op verzoek van de internationale  Young Entrepreneurs Organization zette zij de Europese tak op van dit (wereldwijde) ‘peer to peer’ netwerk van succesvolle jonge ondernemers.

In die tijd heeft ze een goed oog en scherp instinct ontwikkeld voor kwaliteit in management en leiderschap. Ze waardeert in het bijzonder die professionals die in staat zijn om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen, met visie en daadkracht en met het vermogen te enthousiasmeren.

Nancy heeft de afgelopen tijd ook een eigen bedrijf opgericht – Nanny Green – voor import en verkoop van exclusieve, duurzame kinderproducten uit Amerika. Zij streeft altijd naar het leveren van de beste kwaliteit voor haar klanten inclusief het hoogste niveau aan service en maatwerk. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren verschillende startende ondernemers gesteund met adviezen op het terrein van business development, marketing en verkoopstrategie.

De visie van Nancy

Vanuit haar ervaring in het werken met en ondersteunen van een grote variëteit aan (internationale) ondernemers en bedrijven, weet ze dat maatwerk en klantgerichtheid cruciaal is. Door goed te luisteren naar en scherp analyseren van de behoeften van de klant, trek je het juiste toptalent aan voor het bedrijf en is de kans op retentie ook groter. “Ik hou er van om diep in de organisatie van mijn klanten te duiken en de organisatiestuctuur, de cultuur en de issues in kaart te brengen. Pas als je echt de context van je klant begrijpt ben je in staat om het hierbij passende talent te selecteren. Naast de tools die wij bij De Vroedt & Thierry bezitten om de selectie van toekomstbestendig talent te valideren en objectiveren, zet ik mijn instinct en mensenkennis in om de juiste match te kunnen maken.”

Vul hier uw zoekopdracht in

Gabrielle van HeterenJacques Kuyf