Nancy KoledaDirector Recruitment & Leadership Consultancy

Nancy Powers Koleda is geboren en getogen in Washington DC (VS). Ze studeerde af met een bachelors in Antropologie en Sociologie aan het Randolph Macon Woman’s College in Virginia. Ingegeven door haar passie voor andere culturen, heeft Nancy in 2000 de kans gegrepen naar Nederland te komen om haar professionele carrière voort te zetten. Op verzoek van de internationale Entrepreneurs’ Organization (EO), voormalig bekend als de Young Entrepreneurs’ Organization (YEO), zette zij de Europese tak op van dit wereldwijde ‘peer to peer’ netwerk van succesvolle jonge ondernemers.

Gedurende haar tijd bij YEO heeft Nancy een goed oog en scherp instinct ontwikkeld voor kwaliteit in management en leiderschap. Ze waardeert in het bijzonder die professionals die in staat zijn het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen, met visie, daadkracht en assertiviteit en die het vermogen hebben te enthousiasmeren.

Nancy heeft ook een eigen bedrijf opgericht – Nanny Green – voor import en verkoop van exclusieve, duurzame kinderproducten uit Amerika. Zij streeft altijd naar het leveren van de beste kwaliteit voor haar klanten inclusief het hoogste niveau aan service en maatwerk. Daarnaast heeft zij verschillende startende ondernemers gesteund met adviezen op het terrein van business development, marketing en verkoopstrategie.

Binnen De Vroedt & Thierry is Nancy onder meer verantwoordelijk voor het aansturen van de recruitment- en secretariële teams. Daarnaast is zij (mede)verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de leadership consultancy diensten die we bieden.

De visie van Nancy
Vanuit haar ervaring in het werken met en ondersteunen van een grote variëteit aan internationale ondernemers en bedrijven, weet ze dat maatwerk en klantgerichtheid cruciaal is. Door goed te luisteren naar en scherp analyseren van de behoeften van de klant, trek je het juiste toptalent aan voor het bedrijf en is de kans op retentie groter. ‘Ik hou ervan om diep in de organisatie van mijn klanten te duiken en de organisatiestructuur, de cultuur en de issues in kaart te brengen. Pas als je echt de context van je klant begrijpt ben je in staat om het hierbij passende talent te selecteren. Naast de tools die wij bij De Vroedt & Thierry bezitten om de selectie van toekomstbestendig of agile talent te valideren en objectiveren, zet ik mijn instinct en mensenkennis in om de juiste match te kunnen maken.’

©2020 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Internationaal
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2020 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Start typing and press Enter to search