Over De Vroedt & Thierry

Over De Vroedt & Thierry

executive-search-bureau-de-vroedt-en-thierry-image-1

Leadership consultancy &
executive search bureau

De Vroedt & Thierry is een van de oudste leadership consultancy & executive search bureaus van Nederland. Wij zijn bijna 50 jaar actief als bureau en worden vooral benaderd voor de invulling van senior management, directiefuncties en toezichthoudende rollen (raden van commissarissen en raden van toezicht). We beschikken over specifieke sectorale kennis om onze klanten over de hele wereld nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn. We combineren dit met onze brede blik, waardoor wij in staat zijn om een variëteit aan gekwalificeerde kandidaten te presenteren aan onze opdrachtgevers. Wij proberen onze klanten te verrassen en uit te dagen door met creatieve oplossingen en out-of-the-box kandidaten te komen.

Als leadership consultancy & executive search bureau
een ‘thought leader’

Wij verdiepen ons als leadership consultancy & executive search bureau constant in nieuwe ontwikkelingen om executive search en leadership consultancy beter, objectiever en meetbaarder te maken, waardoor de voorspelbaarheid van toekomstig succes van kandidaten in een bepaalde context verhoogd wordt. We worden beschouwd als een Nederlandse ‘thought leader’ op het gebied van (digitaal) leiderschap, toekomstbestendig (agile) toptalent en diversiteit, schrijven hier boeken en columns over en spreken hier ook regelmatig over.

executive-search-bureau-de-vroedt-en-thierry-image-2

‘Identifying future proof leaders to solve tomorrow’s challenges’

Gedrevenheid en de wil om meer te weten (‘Eagerness and drive to know more’), is onze instelling en ons doel is het identificeren van toekomstbestendige leiders die de uitdagingen van morgen kunnen oplossen (‘Identifying future proof leaders to solve tomorrow’s challenges’).

Leadership consultancy

De Vroedt & Thierry is naast (executive) search als bureau ook actief op het gebied van leadership consultancy. We kunnen u leren hoe zelf toekomstbestendig talent te identificeren en selecteren. Voor die selectie beschikken wij ook over geschikte tests en assessments. Voor het vergroten van zelfinzicht en persoonlijk en professioneel leiderschap van kandidaten beschikken we daarnaast over een netwerk van executive coaches.

Hoe wij precies werken en wat onze expertise voor uw organisatie kan betekenen, vertellen wij u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search