Leiderschap in de digitale wereld

Leiderschap in de digitale wereld

leaderschap-in-de-digitale-wereld-de-vroedt-en-thierry-image-1

Leiderschap in de digitale wereld

De partners en medewerkers van De Vroedt & Thierry begrijpen dat leiderschap en executive search & leadership consultancy aan verandering onderhevig zijn. Wij publiceren boeken over leiderschap (in de digitale wereld) en over het identificeren en selecteren van talent, volgen wetenschappelijk onderzoek over ons vakgebied op de voet en verzorgen gastcolleges bij klanten, universiteiten en business schools (o.a. TIAS, Nyenrode en Harvard Business Review). Daarnaast doen wij op regelmatige basis surveys bij onze klanten in binnen- en buitenland om onze werkwijze voortdurend te toetsen en waar nodig aan te passen.

  • 'Being a CEO today is an exciting and scary job, because you have to be a constant learner. It’s like being a young student all over again.'

    Indra Nooyi, voormalig CEO PepsiCo (Bron: 'Leiderschap in de digitale wereld', Ralf Knegtmans en Ylva Poelman)
leaderschap-in-de-digitale-wereld-de-vroedt-en-thierry-image-2

Wij volgen de ontwikkelingen op het terrein van digitalisering op de voet. We onderzoeken ook welke gevolgen digitalisering voor het bedrijfsleven heeft en welke invloed de digitale revolutie heeft op het profiel van en de zoektocht naar de juiste leiders. Ook hebben wij zicht op de eigenschappen die een leider in de nieuwe wereld nodig heeft en wat een leider kan doen om zich in die richting te ontwikkelen. Met als uiteindelijk doel het identificeren van toekomstbestendige leiders die de uitdagingen van morgen kunnen oplossen (‘Identifying future proof leaders to solve tomorrow’s challenges’).

In ons boek ‘Leiderschap in de digitale wereld – Voorbereid zijn op morgen’ leest u hier uitgebreid over.

Hoe wij precies werken en wat onze expertise voor uw organisatie kan betekenen, vertellen wij u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

Hoe wij precies werken en wat onze expertise voor uw organisatie kan betekenen, vertellen wij u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search