Ons team

Ons team

Maak kennis met ons team

Al sinds de oorsprong van De Vroedt & Thierry ligt in de dienstverlening de nadruk op creativiteit en kwaliteit. De Vroedt & Thierry werkt daarom enerzijds alleen met partners die bewezen ervaring hebben in het leiden of besturen van een bedrijf. Anderzijds is het een vereiste dat onze mensen oprecht geïnteresseerd zijn in de ambities, drijfveren en persoonskenmerken van de talenten en klanten in ons netwerk. Dat betekent dat ze doorvragen en de vraag achter de vraag stellen. De partners, consultants en andere medewerkers van ons kantoor worden gedreven door purpose (intrinsiek willen bijdragen aan relevante uitdagingen in deze tijd), professionalisme, passie en een persoonlijke aanpak.

LEES VERDER

 • Ralf Knegtmans Managing partner

  Ralf Knegtmans is managing partner en mede-eigenaar van De Vroedt & Thierry. Hij is gefascineerd door talent, diversiteit en leiderschap en volgt de ontwikkelingen op dit vlak op de voet. De afgelopen 10 jaar verschenen er vijf managementboeken van zijn hand. (…)

 • Lisette Heemskerk Partner

  Lisette Heemskerk heeft brede ervaring op het gebied van het leiden en transformeren van bedrijven in de media, cultuur en entertainment sector. Ze heeft speciale aandacht voor strategische ontwikkeling en innovatieve media. (…)

 • Eran Lahat Partner

  Eran Lahat is geboren in Nederland en heeft zijn jeugd doorgebracht in Israël. Na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag is hij in de executive search terecht gekomen. Eerst bij een gerenommeerd Nederlands bureau en vervolgens bij (…)

 • Aylin Bilic Partner

  Aylin heeft lange carrière in het bedrijfsleven, een brede achtergrond in onder andere de corporate organisatieadvies- en  (…)

 • Arnout Mostert Partner

  Arnout Mostert studeerde Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Leiden en trad vervolgens in dienst bij Shell, waar hij van 1994 tot 2002 werkte in vier wereldwijde marketing- en communicatiefuncties, voornamelijk (…)

 • Gabriëlle van Heteren Senior consultant

  Gabriëlle van Heteren is senior consultant bij De Vroedt & Thierry. Daarnaast is ze de afgelopen 15 jaar actief geweest als co-creator, researcher en co-editor van de boeken over (top)talent, leiderschap en diversiteit van ons kantoor. (…)

 • Benjamin Robertson Consultant

  Benjamin Robertson is geboren in de Verenigde Staten maar is opgegroeid in Nederland. Naast zijn studie Geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht en zijn master Economische geschiedenis aan (…)

 • Niels Knegtmans Executive researcher/ junior consultant

  Niels Knegtmans studeerde aan de Technische Universiteit Eindhoven waar hij zowel zijn Bachelor Technische Bedrijfskunde als zijn Master Innovation Management behaalde. Gedurende (…)

 • Liesbeth Houtman Executive researcher

  Liesbeth Houtman is sinds 2014 actief als officemanager bij De Vroedt & Thierry. In haar tijd bij de HR-afdeling van KLM heeft ze geleerd hoe belangrijk het is dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Er bestaat niet een universeel (…)

   

 • Mark Karelse Leiderschap consultant & executive coach, geaffilieerd met De Vroedt & Thierry

  Na een rijke loopbaan als internationaal HR executive, heeft Mark Karelse in 2020 de stap gezet om zijn eigen praktijk op te starten onder de naam Adapt2Grow. (…)

 • Dries van Ingen Executive en persoonlijk coach, geaffilieerd met De Vroedt & Thierry

  Vanaf 2000 heeft Dries van Ingen een eigen praktijk in Amsterdam en ontvangt hij cliënten die behoefte voelen aan schraging en reflectie op hun werksituatie, en in het verlengde daarvan veelal op hun (…)

De medewerkers van De Vroedt & Thierry verdiepen zich intensief in de business case en context van uw organisatie. Op basis van competenties, drijfveren en persoonskenmerken van potentiële kandidaten wordt beoordeeld of een kandidaat zich kwalificeert voor de betreffende rol. Het van nature hebben van een nieuwsgierige en open houding is een randvoorwaarde om in dit vak succesvol te zijn en om bij De Vroedt & Thierry te kunnen werken.

Wij zijn dan ook een trusted advisor die u wil helpen toekomstbestendig te zijn. Ons team helpt u om het talent dat daarbij past op objectieve en gevalideerde wijze te selecteren, maar kan u ook helpen zelf beter te leren selecteren.

Hoe wij precies werken en wat onze expertise voor uw organisatie kan betekenen, vertellen wij u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search