Ons team

Ons team

Maak kennis met ons team

Al sinds de oorsprong van De Vroedt & Thierry ligt in de dienstverlening de nadruk op creativiteit en kwaliteit. De Vroedt & Thierry werkt daarom enerzijds alleen met partners die bewezen ervaring hebben in het leiden of besturen van een bedrijf. Anderzijds is het een vereiste dat onze mensen oprecht geïnteresseerd zijn in de ambities, drijfveren en persoonskenmerken van de talenten en klanten in ons netwerk. Dat betekent dat ze doorvragen en de vraag achter de vraag stellen. De partners, consultants en andere medewerkers van ons kantoor worden gedreven door purpose (intrinsiek willen bijdragen aan relevante uitdagingen in deze tijd), professionalisme, passie en een persoonlijke aanpak.

LEES VERDER

 • Ralf Knegtmans Managing partner

  Ralf Knegtmans is managing partner en mede-eigenaar van De Vroedt & Thierry. Hij is gefascineerd door talent, diversiteit en leiderschap en volgt de ontwikkelingen op dit vlak op de voet. De afgelopen 10 jaar verschenen er vijf managementboeken van zijn hand. (…)

 • Jacques Kuyf Partner

  Jacques Kuyf is naast zijn executive search activiteiten actief als strategisch adviseur en toezichthouder. Hij heeft een brede achtergrond in onder meer de corporate-, marketing- en mediawereld. In de jaren ’90 leidde hij (…)

 • Nancy Koleda Director Recruitment & Leadership Consultancy

  Nancy Powers Koleda is geboren en getogen in Washington DC (VS). Ze waardeert in het bijzonder die professionals die in staat zijn het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen, met visie (…)

 • Eran Lahat Associate partner

  Eran Lahat is geboren in Nederland en heeft zijn jeugd doorgebracht in Israël. Na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Den Haag is hij in de executive search terecht gekomen. Eerst bij een gerenommeerd Nederlands bureau en vervolgens bij (…)

 • Gabriëlle van Heteren Senior consultant

  Gabriëlle van Heteren is senior consultant bij De Vroedt & Thierry. Daarnaast is ze de afgelopen 10 jaar actief geweest als co-creator, researcher en co-editor van de boeken over (top)talent, leiderschap en diversiteit van ons kantoor. (…)

 • Irene Verbaan Officemanager

  Na haar Schoevers opleiding Directiesecretaresse begon Irene haar eerste baan bij Bosal Nederland. Na deze ervaring kwam zij terecht in het ziekenhuiswezen en heeft op diverse afdelingen gewerkt. In 2018 maakte Irene de overstap van de medische wereld naar de zakelijke (…)

 • Liesbeth Houtman Officemanager

  Liesbeth Houtman is sinds 2014 actief als officemanager bij De Vroedt & Thierry. In haar tijd bij de HR-afdeling van KLM heeft ze geleerd hoe belangrijk het is dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Er bestaat niet een universeel (…)

   

 • Dries van Ingen Executive en persoonlijk coach, geaffilieerd met De Vroedt & Thierry

  Vanaf 2000 heeft Dries van Ingen een eigen praktijk in Amsterdam en ontvangt hij cliënten die behoefte voelen aan schraging en reflectie op hun werksituatie, en in het verlengde daarvan veelal op hun (…)

 • Mark Karelse Leiderschap consultant & executive coach, geaffilieerd met De Vroedt & Thierry

  Na een rijke loopbaan als internationaal HR executive, heeft Mark Karelse in 2020 de stap gezet om zijn eigen praktijk op te starten onder de naam Adapt2Grow. (…)

 • Natascha Verdurmen Executive coach voor vrouwen, geaffilieerd met De Vroedt & Thierry

  Met ruim 20 jaar ervaring in leiderschapsposities, zet Natascha met de Amerikaanse transformational coachings method vrouwen met grote verantwoordelijkheden in hun kracht. (…)

De medewerkers van De Vroedt & Thierry verdiepen zich intensief in de business case en context van uw organisatie. Op basis van competenties, drijfveren en persoonskenmerken van potentiële kandidaten wordt beoordeeld of een kandidaat zich kwalificeert voor de betreffende rol. Het van nature hebben van een nieuwsgierige en open houding is een randvoorwaarde om in dit vak succesvol te zijn en om bij De Vroedt & Thierry te kunnen werken.

Wij zijn dan ook een trusted advisor die u wil helpen toekomstbestendig te zijn. Ons team helpt u om het talent dat daarbij past op objectieve en gevalideerde wijze te selecteren, maar kan u ook helpen zelf beter te leren selecteren.

Hoe wij precies werken en wat onze expertise voor uw organisatie kan betekenen, vertellen wij u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2020 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Internationaal
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2020 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Start typing and press Enter to search