Learning Agility Scan

Learning Agility Scan

learning-agility-scan-de-vroedt-en-thierry-image-1

Learning Agility Scan als indicator van toekomstbestendigheid

Om nader inzicht te krijgen in de toekomstbestendigheid van kandidaten zetten wij, indien gewenst, de Learning Agility Scan in. Mensen die een hogere score behalen op de Learning Agility Scan leren meer van nieuwe situaties en kunnen deze vertalen naar de toekomst. De scan geeft inzicht in de wendbaarheid van gedrag, aanleg en ambitie en laat zien in hoeverre en hoe de wendbaarheid van kandidaten/ medewerkers vergroot kan worden. Bovendien blijkt Learning Agility een goede voorspeller voor high potentials te zijn.

 • 'Learning agility is the capacity for rapid continuous learning from experience. It means giving up what may have worked in the past.'

  Monique Valcour, Harvard Business Review, december 2015
learning-agility-scan-de-vroedt-en-thierry-image-2

Vijf dimensies voor Learning Agility

HFMtalentindex onderscheidt vijf dimensies voor Learning Agility:

 • Change Agility
  Nieuwsgierig zijn, willen experimenteren en uitproberen. Mensen met een hoog verander- en aanpassingsvermogen hebben een passie voor nieuwe ervaringen en onderzoeken graag onbekende zaken.
 • Mental Agility
  Analytisch, complexiteit, nieuwe ideeën. Mensen met een hoge mentale flexibiliteit zijn analytisch, worden getriggerd door nieuwe ideeën en herkennen sneller dan anderen patronen in nieuwe situaties.
 • People Agility
  Mensen die hoog scoren op menselijke flexibiliteit, zijn constructief naar anderen, willen zich echt verdiepen in anderen en de ander begrijpen, en staan open voor andere culturen.
 • Results Agility
  Mensen met een hoge results agility hebben een sterke prestatiedrang. Ze zijn vaak zelfverzekerd en ambitieus en kunnen meestal goed omgaan met stressvolle situaties.
 • Self-awareness
  Mensen die hoog scoren op zelfbewustzijn kennen zichzelf goed, zijn zelfkritisch en ontwikkelingsgericht. Zelfbewustzijn heeft een sterke invloed op de vorige vier genoemde dimensies. Een hoge score versterkt de mogelijkheden op de andere Learning Agility dimensies en een lage score beperkt deze.

Meer informatie over de Learning Agility Scan en het aantrekken van toekomstbestendige executives?

We vertellen het u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

Meer informatie over de Learning Agility Scan en het aantrekken van toekomstbestendige executives? We vertellen het u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

learning-agility-scan-de-vroedt-en-thierry-image-3

‘Foto’ op teamniveau

De Learning Agility Scan is ook geschikt om een ‘foto’ te maken van uw huidige managementteam om te zien in hoeverre deze in staat is toekomstige uitdagingen succesvol aan te gaan.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search