Boek ‘Leiderschap in de digitale wereld – Voorbereid zijn op morgen’.

De wereld verandert razendsnel en wordt steeds complexer door de opkomst van digitale technologie. In hun boek ‘Leiderschap in de digitale wereld’ onderzoeken managing partner Ralf Knegtmans en Ylva Poelman wat de gevolgen daarvan zijn voor organisaties en de benodigde eigenschappen van hun leiders.

Is de top van het Nederlandse bedrijfsleven klaar voor de grote impact van digitale technologie op de maatschappij? Vraagt het nieuwe tijdperk om een nieuw type leider? Of worden leiders zelfs overbodig gemaakt door artificial intelligence? Waarom moeten de nieuwe leiders in staat zijn om exploitatie en exploratie met elkaar te combineren en is het efficiënt laten werken van de organisatie niet langer voldoende? Om deze vragen te beantwoorden, spraken de auteurs met tal van leiders en experts in kennisgebieden die uiteenlopen van recruitment tot de bankensector en van psychologie tot moderne retailers.

Het boek legt uit wat digitalisering eigenlijk is, welke gevolgen digitalisering voor het bedrijfsleven heeft, welke invloed de digitale revolutie heeft op de zoektocht naar de juiste leiders, welke eigenschappen een leider in de nieuwe wereld nodig heeft en wat een leider kan doen om zich in die richting te ontwikkelen.

Ook beschikbaar in het Engels.

 

Meer informatie over onze boeken?
We vertellen het u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search