Geschiedenis

Geschiedenis

geschiedenis-de-vroedt-en-thierry-image-1

Geschiedenis

De Vroedt & Thierry is opgericht in 1976 en sindsdien werkzaam op het gebied van executive search en leadership consultancy. Bijna 45 jaar geleden richtten Johan de Vroedt en Joan Thierry het ‘functieadviesbureau voor topmanagement’ op. Vanuit de overtuiging dat een bedrijf beter presteert als het wordt geleid door excellent talent, bekleedden zij al snel een unieke positie in de vaderlandse markt.

De creativiteit en kwaliteit van De Vroedt & Thierry bij het aandragen van kandidaten voor senior managementposities, raden van bestuur en raden van commissarissen, maakten hen zichtbaar en gekend. Ook in die tijd wist ons bureau een breed pallet aan klanten aan zich te binden, waaronder beursgenoteerde vennootschappen, familiebedrijven, private equity funds, culturele en publieke/private instellingen, raden van Commissarissen en ngo’s.

geschiedenis-de-vroedt-en-thierry-image-2

In 2009 sloeg De Vroedt & Thierry een nieuwe koers in naar aanleiding van de overname van het bureau door nieuwe aandeelhouders door het kantoor uit te bouwen tot een internationaal, hedendaags en kwalitatief bureau op het gebied van executive search en leadership consultancy. Door het over jaren heen verkregen diepgaande inzicht in selectieprocessen en het op de voet volgen van actuele ontwikkelingen, hebben wij ons selectieproces systematischer op weten te zetten en zijn wij in staat voorspelling van toekomstig succes van kandidaten te verbeteren en klanten te helpen om hun prestaties positief te beïnvloeden en hun organisatie toekomstbestendig te maken.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search