Onze signatuur & werkwijze

Onze signatuur & werkwijze

Eagerness and drive to know more

De Vroedt & Thierry kent een open, informele en transparante cultuur. Onze partners en consultants zijn oprecht geïnteresseerd in de ambities van uw organisatie en in de drijfveren van de talenten in ons netwerk. Dat betekent dat wij ons intensief verdiepen in zowel de opdrachtgever als in de potentiële kandidaten: wij vragen door en stellen de vraag achter de vraag. We ondersteunen opdrachtgevers op professionele, efficiënte en doeltreffende wijze, met oog voor kwaliteit, creativiteit en nieuwe ontwikkelingen. Persoonlijke betrokkenheid kenmerkt de partners, consultants en andere medewerkers van ons kantoor.

LEES VERDER

onze-signatuur-en-werkwijze-selectie-9-stappen-de-vroedt-en-thierry

Selectie in 9 stappen

Zoals beschreven in ons boek ‘Agile talent’, bestaat ons gehele searchproces uit 9 systematische stappen in drie volgordelijke fases: de voorbereiding, selectie en verificatie.

LEES MEER

onze-signatuur-en-werkwijze-context-scan-de-vroedt-en-thierry

Context scan

Onze visie is dat het bij executive search niet alleen gaat om ‘sec’ de meest getalenteerde kandidaat, maar om talent in een bepaalde context. Talent is niet universeel, maar situationeel en sterk contextafhankelijk.

LEES MEER

onze-signatuur-en-werkwijze-interview-de-vroedt-en-thierry

Criteriumgericht interview

Kandidaten worden door ons geselecteerd door middel van de methode van criteriumgericht interviewen. Dit zorgt voor een objectivering van de selectie, wat bijdraagt aan een grotere voorspelbaarheid van toekomstig succes van kandidaten.

LEES MEER

onze-signatuur-en-werkwijze-kunnen-willen-zijn-de-vroedt-en-thierry

Kunnen, willen, zijn

Bij elke selectie van toekomstbestendig toptalent dien je in onze ogen drie assen te betrekken: kunnen, willen en zijn (competenties, drijfveren en persoonlijkheid).

LEES MEER

onze-signatuur-en-werkwijze-leer-en-aanpassingsvermogen-de-vroedt-en-thierry

Leervermogen (LQ) en
aanpassingsvermogen (AQ)

Leervermogen (‘Learning Agility’, afgekort LQ) en aanpassingsvermogen (ook wel AQ of Adaptability Quotient) zijn twee van de meest belangrijke voorspellers van toekomstig succes in de nieuwe wereld, een wereld waarin de snelheid van kennisverwerving belangrijker wordt dan kennis op zich.

LEES MEER

onze-signatuur-en-werkwijze-leaderschap-de-vroedt-en-thierry

Leiderschap in de digitale wereld

Wij publiceren over leiderschap (in de digitale wereld) en over het identificeren en selecteren van talent, volgen wetenschappelijk onderzoek over ons vakgebied op de voet en verzorgen gastcolleges bij klanten, universiteiten en business schools.

LEES MEER

onze-signatuur-en-werkwijze-diversiteit

Diversiteit

Meer dan alleen ‘the usual suspects’ – Ons kantoor heeft een ruime ervaring op het terrein van de werving van complementaire teams. Wij geloven dat divers samengestelde teams vanuit verschillende invalshoeken naar thema’s kijken en op die wijze met beter gefundeerde oplossingen komen.

LEES MEER

Vergroten van de kans op toekomstig succes

In de loop der jaren hebben wij diepgaand inzicht verkregen in de inrichting van selectieprocessen. We weten hoe leiderschap zich in de digitale wereld transformeert en begrijpen wat toekomstbestendig (agile) talent kenmerkt. We reiken oplossingen aan om de voorspelling van toekomstig succes van kandidaten te verbeteren en de prestaties van onze opdrachtgevers positief te beïnvloeden. Wij kunnen desgewenst geavanceerde digitale middelen inzetten, die gericht zijn op het verifiëren en inzichtelijk maken van deelgebieden uit het selectietraject (bijvoorbeeld de Learning Agility Scan).

Hoe wij precies werken en wat onze expertise voor uw organisatie kan betekenen, vertellen wij u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search