Diversiteit

Diversiteit

diversiteit-de-vroedt-en-thierry-image-1

Meer dan alleen ‘the usual suspects’

De Vroedt & Thierry staat al bijna 45 jaar bekend om het feit dat wij onze longlists waar mogelijk voorzien van ‘verrassende’ kandidaten en niet alleen ‘the usual suspects’ voordragen bij de searches. Wij zijn één van de allereerste ondertekenaars van het charter Talent naar de Top, dat meer vrouwen in topposities beoogt, en schreven in 2010 het boek ‘Diversiteit als uitdaging’. In elke procedure wordt een longlist gepresenteerd waarin, indien gewenst, tenminste 50% bestaat uit vrouwelijke kandidaten. Daarnaast zetten wij ons ook in om multiculturele en andere ‘diverse’ toptalenten onder de aandacht te brengen bij onze klanten.

  • "Je moet nooit mensen in dienst nemen of promoveren die je evenbeeld zijn. Het is onzinnig om je eigen kracht te kopiëren. Het is idioot om je eigen zwakten te klonen. Het is essentieel om diegenen in te huren, te vertrouwen en te belonen, wier perspectief, vaardigheid en oordeel radicaal verschillen van die van jezelf. Het is ook zeldzaam, want het vergt ongewone nederigheid, tolerantie en wijsheid."

    Dee Hock – voormalig CEO Visa
diversiteit-de-vroedt-en-thierry-image-2

Diversiteit belangrijke voorwaarde
voor succes

Diversiteit binnen teams en organisaties is een belangrijke voorwaarde voor succes in de snel veranderende wereld van vandaag. Het verwelkomen van verschillen in achtergrond, zienswijze en persoonlijkheid kan zorgen voor betere besluitvorming, grotere klantgerichtheid, meer samenwerking en innovatie, en een aantrekkelijker werkklimaat.

Executive coaching

Naast algemene executive coaching, bieden wij ook executive coaching specifiek gericht op vrouwen aan, met het doel hen nog meer in hun kracht te zetten.

Diversiteit in brede zin als belangrijk uitgangspunt

Diversiteit in de breedste zin van het woord (alle punten waarop mensen van elkaar kunnen verschillen) is een belangrijk uitgangspunt bij onze searches. Daarbij selecteren we bij voorkeur niet alleen op individueel niveau, maar ook op teamniveau. We brengen daarom bij de start van iedere search de samenstelling van het team en wensen van onze klant concreet in kaart om tot een optimale match te komen.

Hoe wij precies werken en wat onze expertise voor uw organisatie kan betekenen, vertellen wij u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

Hoe wij precies werken en wat onze expertise voor uw organisatie kan betekenen, vertellen wij u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

Verder lezen

Diversiteit als uitdaging

Boek ‘Diversiteit als uitdaging – De zin en onzin van divers talent’. Diversiteit als uitdaging laat met name zien wat diversiteit kan toevoegen aan de dagelijkse praktijk in het [...]

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search