Gabriëlle van HeterenSenior consultant

Gabriëlle van Heteren is senior consultant bij De Vroedt & Thierry. Na afronding van haar vwo-opleiding kreeg Gabriëlle een beurs aan Wittenberg University, Springfield Ohio, in de Verenigde Staten. Daarna studeerde ze bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit en bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2018 volgde Gabriëlle een additionele opleiding tot Privacy Officer/Data Protection Officer.

Gabriëlle liep stage bij de afdeling Consumenten Research van Albert Heijn (AHOLD Delhaize) en werkte vervolgens na het doorlopen van het Fortis Bank Management Traineeship als Talent Management Officer bij Fortis Bank Nederland. Na de overname door ABN AMRO Bank werkte ze hier onder andere als Consultant Employability, Business Manager en HR Business Consultant. Daarnaast was Gabriëlle de afgelopen 10 jaar actief als co-creator, researcher en co-editor van de boeken over (top)talent, leiderschap en diversiteit van ons kantoor.

De visie van Gabriëlle
‘Talent op de juiste plek is in deze tijd van snelle veranderingen crucialer dan ooit. Het maken van de juiste match vraagt een bredere blik dan alleen mechanisch te kijken wat iemand in het verleden heeft gedaan. Het vraagt ook om het maken van een match met de missie, cultuur en het team van de organisatie waarin de kandidaat komt te werken. Dat vereist maatwerk.

Ik haal er plezier uit om me te verdiepen in de context van het bedrijf en bij de selectie van kandidaten verder te kijken dan kennis en vaardigheden. Wat drijft de potentiële kandidaat, wie is hij/zij en past hij/zij in de betreffende context? Ik vind het belangrijk dat mensen op elk moment in hun loopbaan de kans krijgen te kunnen blijven groeien en in hun kracht te staan. Ook geloof ik in het belang van diversiteit in brede zin – wil een bedrijf blijven groeien en innoveren, dan is diversiteit qua achtergrond en ideeën binnen teams van groot belang. Deze aspecten en mijn analytisch denkvermogen, creativiteit en nieuwsgierigheid neem ik graag mee bij het vinden van de juiste match.’

‘Talent is the currency of the new economy’, Liz Wiseman

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Start typing and press Enter to search