Mark KarelseLeiderschap consultant & executive coach, geaffilieerd met De Vroedt & Thierry

Na een rijke loopbaan als internationaal HR executive, heeft Mark Karelse in 2020 de stap gezet om zijn eigen praktijk op te starten onder de naam Adapt2Grow. Hij adviseert leidinggevenden, teams en HR bij het realiseren van organisatieveranderingen. Daarbij richt hij zich specifiek op leiderschapsontwikkeling en -gedrag als kritische succesfactor voor transformatie. In partnership met zijn cliënten ontwikkelt en implementeert hij business specifieke leiderschapsstrategieën en ondersteunt HR-afdelingen in de vertaling van die strategieën naar concrete talent managementprocessen en programma’s. In zijn coachingspraktijk begeleidt hij senior managers en high potentials in hun eigen persoonlijke verander- en ontwikkelproces. Daarbij kan gedacht worden aan loopbaanvraagstukken, het on-boarden in een nieuwe functie of uitdagingen gerelateerd aan het leiden van een kritisch transformatietraject. Mark werkt al langer met De Vroedt & Thierry en is sinds 2020 aangesloten bij ons bureau als affiliate.

Combinatie van het beste van twee werelden
Mark heeft als directeur HR en hoofd van afdelingen leiderschap- en organisatieontwikkeling diverse internationale HR-posities bekleed bij meerdere beursgenoteerde multinationals en familiebedrijven in Nederland, USA, België en Frankrijk. Hij heeft een ruime ervaring met het leiden van organisatieveranderingsprojecten, het ontwikkelen en faciliteren van leiderschapsprogramma’s en het coachen van executives en high potentials. Zijn hands-on HR-ervaring is een meerwaarde die Mark inbrengt in zijn adviespraktijk en zijn coachingsaanpak. De methodische werkwijzen van Mark zijn gebaseerd op gedragswetenschappelijke inzichten en recente managementconcepten. Mark heeft diverse relevante geaccrediteerde coachingsopleidingen gevolgd en is gecertificeerd als ICF coach. Als bestuurslid van ICF Netherlands (International Coaching Federation) en lid van de Nederlandse Foundation of Management Development is hij nauw betrokken bij het verder ontwikkelen van zijn vakgebied.

De visie van Mark
Het kloppend hart van organisatieverandering is het vermogen om het gedrag van mensen te veranderen. Leiders spelen een essentiële rol in dit proces: door te inspireren, door het voorbeeld te geven, door het creëren van de juiste context, door blokkades weg te nemen, door aan te moedigen en zoveel meer. Vanuit deze overtuiging adviseert Mark organisaties, leidinggevenden en HR-teams in het ontwikkelen van leiderschap en talent gericht op topprestatie voor vandaag en duurzaam succes in de toekomst. Elk veranderproces start bij de bereidheid en het vermogen van de veranderaar zelf om in de spiegel te kijken en te veranderen. Als coach stimuleert Mark zijn cliënten om te reflecteren op eigen gedrag en alternatieve werkwijzen en gedragspatronen te ontwikkelen. Zijn passie is om organisaties en haar leidinggevenden bewust te maken van hun eigen potentieel en persoonlijke veranderkracht. Dit vanuit de overtuiging dat persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende het kloppend hart is van inspirerend verandermanagement.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search

aylin bilic consultant