Tech & scale-ups

Tech & scale-ups

tech-image-de-vroedt-en-thierry

Tech & scale-ups

Technologiebedrijven en scale-ups zijn samen met start-ups een drijvende kracht achter innovatie in Nederland en spelen een belangrijke rol binnen de Nederlandse economie. We staan in Nederland bekend om onze ​​goed opgeleide beroepsbevolking (met een goed begrip van de Engelse taal) en een open cultuur die ondernemerschap ondersteunt. Deze elementen dragen ertoe bij dat we worden beschouwd als een van de toplocaties voor techbedrijven en scale-ups in Europa.

Voor veel techbedrijven blijft het herwinnen van het publieke vertrouwen door het verbeteren van hun imago en het aanpakken van de privacycrisis een voortdurende uitdaging, wat het lastiger maakt om toptalent te werven. Voor scale-ups is het verkrijgen van de benodigde fondsen voor verdere uitbreiding niet de enige kritische uitdaging. Even belangrijk is het creëren van een sterker, meer praktisch en gefocust personeelsbestand.

Met onze effectieve benadering om toptalent te vinden dat succesvol kan opereren in een dynamische en snel veranderende professionele omgeving, is De Vroedt & Thierry een ideale partner voor techbedrijven en scale-ups. Ons kantoor heeft de afgelopen jaren bij meerdere van deze bedrijven sleutelposities vervuld.

Meer informatie over onze signatuur en werkwijze vindt u hier.

Meer informatie over onze specifieke sectorexpertise en wat wij hierin voor uw organisatie kunnen betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2021 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Start typing and press Enter to search