Tech & digital

Tech & scale-ups

tech-image-de-vroedt-en-thierry

Tech & digital

Als gevolg van de COVID-pandemie van 2020 en 2021 moeten bedrijven hun organisatie en activiteiten steeds sneller en drastischer aanpassen om de voortdurende en onvoorspelbare veranderingen en dynamiek van de wereld het hoofd te bieden. Ze hebben een slimmere, snellere en wendbaarderer bedrijfsvoering nodig en moeten daarom nog sneller dan voorheen digitaliseren en automatiseren. Dit vraagt ​​om uitgebreide, bedrijfsbrede (digitale) transformaties, gevolgd door de juiste technologiekeuzes. Aangezien bijna twee derde van alle transformaties (volgens onderzoek van Gartner) niet succesvol zijn, is het van cruciaal belang dat bedrijven het juiste leiderschap selecteren om hen effectief door hun digitale transformatie te begeleiden.

De tech & digital practice van ons bureau, geleid door onze partner Eran Lahat, is gespecialiseerd in dit zeer schaarse digitale, agile leiderschapstalent: IT-savvy mensen die kunnen innoveren en beschikken over een hoog leer- en aanpassingsvermogen. Mensen die in staat zijn om oude gewoonten en benaderingen af ​​te leren en nieuwe gemakkelijk en snel aan te leren. Flexibiliteit, het vermogen tot het reduceren van complexiteit, creativiteit, veerkracht, nieuwsgierigheid, zelfreflectie, passie en samenwerken zijn enkele van de eigenschappen die je zullen helpen om voorop te blijven lopen en relevant te blijven als organisatie.

Enkele van de belangrijkste IT-uitdagingen die we in de bestuurskamers van onze klanten op de agenda hebben zien staan, zijn platformeconomie, ecosystemen en partnerschappen om aan de behoeften en verwachtingen van de klant te voldoen, cyber security, data analytics, robotisering, Artificial Intelligence en nog veel meer.

We hebben veel tech- en SaaS-bedrijven, maar ook non-IT-bedrijven geholpen bij het snel transformeren en digitaliseren van hun organisatie door de juiste toekomstbestendige leiders en commissarissen te selecteren. Eran is al ongeveer 20 jaar actief in de tech en digitale wereld.

Meer informatie over onze signatuur en werkwijze vindt u hier.

Meer informatie over onze specifieke sectorexpertise en wat wij hierin voor uw organisatie kunnen betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk en vertrouwelijk gesprek.

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved | Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

de-vroedt-en-thierry-logo-wit

Contact

De Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Tel: +31 (0)20 6 627 627
Mob: +31 (0)6 29 15 43 86
Email: info@devroedtenthierry.nl

Pagina’s

Home
Onze signatuur & werkwijze
Producten & diensten
Sectorexpertise
Boeken
In de media
Over ons

cornerstone-logo-small
aesc-logo-small-mobile

©2023 De Vroedt & Thierry All Right Reserved |
Privacy Statement

Website Design SEO Green Creatives

Start typing and press Enter to search